| |
|
Vrh A Rodokmen - Litter A Pedigree
Publikoval : Martin - Středa, 16.07. 2008 - 00:00:10 (666 čtenářů) Téma: Vrh A , Rubrika: Než si ho pořídíme
|  ICH, Multi CH Royal Standard Tankaram 30.7.2000 DKK 1/1, DLK 0/0, plnochrupý DNA prcd PRA neg. vyšetření očí (Švýcarsko 2002, CZ 2003) nese žlutý gen CZ Šampión SK Šampión YU Šampión PL Šampión A Šampión CZ Junior šampión SK Junior šampión PL Junior šampión ´ INTERCHAMPION Zkoušky/Tests : MFTR, PZ, SZVP,OVVR,CTZ | ICH, MultiCH Might Be a Show Dog of Tintagel Winds HD 0/0 MFTR,FTR,ZV INTERŠAMPIONŠampion ČR, SR, PLČekatel titulu Šampion ChorvatskaCAJC, 18x CAC, 3x CWC, 4x CACIB, 4x RES CACIB, 4x BOB, BIS, Vítěz výstavy, Klubový vítěz mladých Opole 1997, Retriever roku 1997 - 2. místo | ICH, Multi Dual CH, Multi CH, FT CH Carromers Charlie Chalk trailer, ELITE A | EngCH Rocheby Royal Oak | | Carromers Glamour Girl | | Goodness Me of Tintagel Winds | Rocheby King of Tintagel Winds | | Diana Offhewoods of Tintagel Winds | | Trendmakers Treasure PZ | Beechcrofts Royal Standard | AM CH Classique Fire And Ice | | Beechcrofts Perfecta | | SCH Trendmakers Tequila Footloose | SuCH, NCH Boothgates its Show Time FT | | Trendmakers Traffic Jam | |  Penelopa z Muchovy Boudy Čekatel championa krásy ČR, V1 CAC, V2 resCAC, 2 x V4 HD A ED 0/0 ( DKK 0/0 DLK 0/0 ) výška 55 cm, skus nůžkový, chrup úplný PRA/CAT negativní čip : 956000000777503 Rodokmen / Pedigree str.2 Podzimní zkoušky – I.cena – 188 b – plný počet – vítěz zkoušek KPZ KCHLS (CACT) I. cena 182 bodů PZ RK CZ I. cena 184 bodů  LZ KCHLS (CACT) III.cena 218 bodů | Trendsetter of Tintagel Winds HD 0/0, ED 0/0 CH CZ, CH HU, CH HR MFTR,SZVP 13x CAC, 7x r.CAC | ICH Carpenny Catch Pole Eliete A Trailer | SH CH Carpenny Walpole | | Carpenny Tres Cher | | On The Road Again of Tintagel Winds | ICH, CH Foulby Tittle Tattle | | Just an Angel of Tintagel Winds | | Francis z Muchovy boudy PZ, OVVR V1, CAJC, BOB, BIG 3, V1 CAJC 6x V2 r.CAC 3x V2 2xV3 | ICH CH ROCHEBY SMOKESCREEN HD 0/0 ED 0/0 PRA/CAT - negativní (ČLP/LR/9314 Z0173901Z01) SZVP I.c., OVVR II.c. Champion ČR, Maďarska, PL, Finska čekatel titulu Champion Rakouska, VDH, LRC | ROCHEBY OLD SMOKEY X3591309X03 | | FOLLYTOWER SKY LARK OVER ROCHEBY W5397809W04 | | ICH CH CANDY OD HIMALÁJSKÉHO CEDRU HD A, MFTR | ICH, MultiCH Svět.vít REG.NO. N1237401N02 Blondella Bonny Lad HD-B,CACT, FTR I.c. | | MARGY ERINOR HD A CACIB, r.CACIB 2x |
|
|
[
Vrh A | Přidat první komentář ]
|
|
|
ARRY Nice Friend
Publikoval : Martin - Neděle, 13.07. 2008 - 19:53:28 (2274 čtenářů) Téma: Vrh A
|    ARRY Nice Friend
DKK 0/0 DLK 0/0 Zkoušky : 2x Podzimní zkoušky
Výstavy :
|
Datum:
|
Druh : |
Místo : |
Známka : |
Rozhodčí |
| |
|
|
|
|
| |
|
|
|
|
| 1. 5. 10 |
MVP |
Praha |
V4 |
Krutská |
| 7. 11. 09 |
MVP |
Praha |
V3 |
Václavík |
| 29.8. 09 |
MVP |
Mladá Boleslav |
V |
Belkin A. |
|
18.7. 09
|
NVP |
Mladá Boleslav |
V3 |
Václavík M. |
| 27.6. 09 |
CACIB |
Brno |
V1 CAJC |
Hóger S. |
| 7.2. 09 |
DUOCACIB |
Brno |
VN 2 |
Hopkinson M. |
| |
|
|
|
|

|
|
[
Hodnocení článku: 5 | Vrh A | Přidat první komentář | Zobrazit celý článek
]
|
|
|
Atrey Nice Friend - FIDO
Publikoval : Martin - Neděle, 13.07. 2008 - 19:43:27 (2175 čtenářů) Téma: Vrh A
|  Výstavy : Datum: | Druh : | Místo : | Známka : | Rozhodčí | | | | | | | | 8.2. 09 | DUOCACIB | Brno | VN 1 | Marion Hopkinson | | 7.2. 09 | DUOCACIB | Brno | VN 3 | David Hopkinson | | 18.10. 08 | MNVP | Brno | VN 1 | Čečrdlová |
DUOCACIB Brno 7.2. 09 - VN 3 ( vlevo bráška ARRY VN 2 ) 18. 10. 2008 Moravskoslezská národní výstava psů ATREY NICE FRIEND - VN 1 - posudek
|
|
[
Článek zatím neohodnocen | Vrh A | Přidat první komentář | Zobrazit celý článek
]
|
|
|
Art Nice Friend
Publikoval : Martin - Neděle, 06.07. 2008 - 18:31:53 (1892 čtenářů) Téma: Vrh A
|  6 měsíců Opravdu krásný přítel .. co myslíte ? 28.7. Dnes ráno,hned jak se Art vyvenčil,jsme jeli na očkování a odčervení.Artík to zvládl skvěle a byl pochválen od paní doktorky za krásně udržovanou postavu a srst.Prý se takové štěňátko vidí málokdy.Chválila tudíž i chovatelskou stanici za správný systém a udržování štěňátka.Artík dostal “pigáro“ a dokonce i vakcínu proti klíšťatům a blechám.Samozřejmě je i odčervený.
Když jsme se dostali konečně domu,Art dostal snídani a miska byla hned prázdná.Po jídle je vždy strašně živý a hravý a tak jsme zkusili aportovat tenisák.Myslel jsem,že vždy když hodím Artymu míč tak u něho zůstane.Arty však jakoby pochopil,že to není jen hra,ale i něco jiného a hned pelášil s tenisákem až ke mně.Oba jsme to brali jako hru,ale také oba jsme věděli,že to pomůže k výchově.Proto jsme to trénovali jako přivolání.
Jakmile jsem hodil Artovi míč,hned byl u něho!Poslušně a velice rychle mi ho přinesl a jak jsem měl v ruce tenisák zase já,tak byl Artík můj.Proto SEDNI nebyl vůbec žádný problém,při povelu PUST se tenisáku ani nedotkl a jen v klidu čekal,než mu ho hodím.
Když se někde zasekl a já zavolal Arte,POJĎ SEM,tak po této hře(výchově) nechal všeho a utíkal ke mně.Takže se náš chytrý Artík naučil něco přinést,být v klidu když donesenou věc máte vy a proto není jeho,mimo hru přijít po zavolání jeho jména.Takže nový týden začal a my budeme pilně trénovat.
Včera jsme byli na delší procházce prozkoumat louky a lesy a celou cestu jsem měl Artyho bez vodítka u nohy.Do kopců,ve vysoké trávě mě pořád následoval.Je nejenom krásný,ale taky hlavně chytrý!.....
S pozdravem a packou
Daniel a Art.
22.7.08 Dnes nám došla fotečka od Daniela a Artíka .. děkujeme moc
|
|
[
Článek zatím neohodnocen | Vrh A | Přidat první komentář | Zobrazit celý článek
]
|
|
|
|
12 článků (2 stránek, 10 článků na stránku) [ 1 | 2 ]
| |
|
|
|
| | Ještě nemáte povolen úplný přístup na web ? Můžete se registrovat. Registrujeme pouze přátele |  |
|
| |