| |
|
Víkenďák 25-27.června 2010 U Martina
Publikoval : Martin - Sobota, 24.07. 2010 - 13:24:55 (124 čtenářů) Téma: Akce CHS Nice Friend , Rubrika: Naše akce
|  Víkenďák 25-27.června 2010 U Martina
Fantastická účast našich štěňátek ( moc děkujeme pánečkům našich odchovanečků, že se o ně tak krásně starají, přivezli je na víkenďák v krásné kondici, zdravé a šťastné), opakovaně s námi jedou pejsci z jiných CHS - Tessynka, Enji, Belinka, Quency, Exa a poprvé s námi jedou i štěñátka manželů Rubičových - Charlie a Cherynka.
|
|
[
Článek zatím neohodnocen | Akce CHS Nice Friend | Přidat první komentář | Zobrazit celý článek
]
|
|
|
Víkenďák 23-25.dubna 2010 U Martina
Publikoval : Martin - Neděle, 02.05. 2010 - 19:08:52 (426 čtenářů) Téma: Akce CHS Nice Friend
|  Jsme moc rádi, že se nám plní naše sny - a to především díky Vám milí přátelé, pánečkové našich-Vašich plyšáčků. Je to až neuvěřitelné, že se našeho dalšího víkenďáku zúčastnilo tolik nových tváří - pánečků štěňátek vrhu B a C. Přijeli dokonce i Ti, kteří nám několikrát zdůraznili už když si štěňátko rezervovali, že na víkenďáky s nimi rozhodně nemůžeme počítat. Vážíme si toho, že jste se za námi vydali někdy i stovky kilometrů, čerpali své dovolené a volna ... | Už v pátek bylo jasné, že se sešla parta lidí s velkým srdcem pro naše pejsky, takže se to nedalo vydržet a už večer jsme začali s našimi štěňátky a novými kamarády - Tessinkou a Belinkou a dlouhodobými parťáky na víkendy - Exou a Quency cvičit ještě před večeří. A hned v pátek nám naše "Céčka" ukázala, že s nimi musíme vážně počítat i při výcviku !! Bylo to fantastické a famózní zahájení, první minuty výcviku vehnali úsměv do tváří a možná slzičku do oka snad každému účastníkovi naší "rodinné" akce. Pro ty, kteří se nemohli pokochat šikovností našich nejmenších prcků, přikládáme - jsme nadšeni, jak umíte miminka krásně chválit, běhat, blbnout a dovádět jen proto, aby se bavila... | | | Poznámka: Ahojky Leni, Martine, Ani, Honzíku a holky, včera večer jsem si říkala, že toho máte asi málo, tak jsem vás zahltila maily :-°), abyste měli co dělat :-°). Abyste viděli, jak se učíme a snažíme. Proto se na mě moc nezlobte. Máme velké štěstí, že jsme VÁS našli. A hlavně tu naši hodňoučkou Bessynku. Víkenďák byl super a měli jste pravdu, protože labíčky a vůbec retrívry si pořizují skutečně jen bezva lidi. Moc rádi jsme je všechny poznali. A Bessynka poznala móc bezva kamarádky a kamarády. Velmi nás potěšilo, jak si rozuměla se všemi svými sourozenci a zejména se svou sestřičkou Bobinkou. Chvílemi byly jako siamská dvojčata. Že by si Bobinku, Beautynku a Benďu pamatovala? Taky nechápeme, kde berete energii, protože jste byli tak zaneprázdněni těmi všemi pejsky a přesto na vás nebyla znát únava. Máte náš obdiv a velký dík!!! Hezký pátek přeje Iva a spol.
Ještě jednou Vám moc děkujeme za úžasný víkend a spoustu rad k nezaplacení a ukázek toho,jak máme Belinku učit a co vše je třeba.Moc nám to pomáhá.Poslušnost už zlepšila,hodně jí dalo chození kolem pejsků,co jsme přijeli,zvládne projít na vodítku kolem psa aníž by nás k němu odtáhla:-)
A na těch posledních fotkách je manželův projev lásky k Belince,šel kvůli ní do té studené vody, aby ji nalákal.Bohužel ona jediná neplavala,což mě hodně mrzelo,protože ji trumfli vaše 4měsíční štěňátka,nejvíc jsme si oblíbili Césarka a Codyho.To jsou fakt pašáci a sympaťáčci! Ale všichni byli super a pro nás to byl skvělý zážitek a za vše ještě jednou mockrát děkujeme ,za to,že jsme tam s vámi mohli být. Máte nádherné stránky NIce friend a potěšilo nás,že jste nás přjali mezi sebe a moc Vám za to děkujeme.
Velké díky za vše :-) S pozdravem Renata,Petr a Belinka
Ahoj Luňákovi,musíme se také připojit ke vší té chvále,ale víkenďák byl opravdu báječný. Potkali jsme se s bezva lidma a labíkama. Zvlášť pozdravujeme Bessynku, která dala Bobině lekce plavání a velký pozdrav jejím páníčkům. Červen musíme bohužel vypustit, ale na září se moc těšíme. Mějte se hezky . Petr, Věra,Peťula a Bobky.
|
|
[
Článek zatím neohodnocen | Akce CHS Nice Friend | Přidat první komentář | Zobrazit celý článek
]
|
|
|
6. Víkenďák Nice friend, hotel Horník
Publikoval : Martin - Sobota, 06.06. 2009 - 13:57:28 (716 čtenářů) Téma: Akce CHS Nice Friend
| Jessinka nám odeslal(a) následující článek: 6. Víkenďák Nice friend, hotel Horník pohledem roční Jessie Pátek Vždycky poznám, že se blíží víkenďák. Od středy se mnou už má panička netrénuje, nechává mě odpočívat, abych se hodně těšila. Jdeme se jen projít, já toužebně koukám, kdy poletí aspoň nějaký dummík, když už né zaječák, ale mám smůlu… „Musíš se hodně těšit Jessinko, aby si běhala tak rychle jako Tvoje sestřička Eliška …“. V pátek ráno už poznám, že se něco děje. Panička pobíhá po domě a balí. Hlavně nezapomenout: píšťalku, zaječák, kachničku (tu miluju ), dummíky, polštářek z postýlky, abych se cítila i na hotelu jako doma…
|
|
[
Hodnocení článku: 5 | Akce CHS Nice Friend | Přidat první komentář | Zobrazit celý článek
]
|
|
|
3 víkenďák Nice Friend s Retriever Academy
Publikoval : Martin - Sobota, 07.03. 2009 - 17:32:32 (831 čtenářů) Téma: Akce CHS Nice Friend , Rubrika: Naše akce
|  3.Víkenďák CHS Nice Friend s Retriever Academy - Hotel Horník
Účast : 31 lidí a 17 pejsků - děkujeme za důvěru, moc si ji vážíme
S odstupem času se dostávám k sepsání článečku o dalším podařeném víkenďáku naší CHS. Časový odstup jsem si ponechal, protože po příjezdu domů jsme byli s Lenkou ještě další 3 dny plní emocí a o ničem jiném jsme doma nemluvili. Stále jsme si pochvalovali naše štěňátka, jejich pánečky a radovali se z toho, jak jsme se krásně díky štěňátkům našli.
|
|
[
]
|
|
|
|
| | Ještě nemáte povolen úplný přístup na web ? Můžete se registrovat. Registrujeme pouze přátele |  |
|
| | Zatím není žádný obsah pro tento blok. |  |
|
| |